2015-07-31 @ 02:46:09 / Vardag

Kyrkogården

För tre veckor sedan var jag på min kusin Almas dop. Hon döptes i Alnö gamla kyrka som är ca 900 år gammal och därmed finns det riktigt gamla gravkors som bevarats. Det var många släktingar som kom till dopet och jag minns faktiskt inte namnen på alla då vi inte träffats på ca 5 år. Men denna lilla tjej sprang runt kyrkan och jag (självklart med kameran i hand) fotograferade henne snabbt då jag såg att hon stannade för att kika på ett uråldrigt gravkors. Det var något med den unga flickan och det gamla gravkorset som verkligen tilltalade mig. Så, några veckor senare sitter jag här vid photoshop och redigerar bilder. Jag (väldigt uttråkad) kände för att göra en lite mer annorlunda redigering än vad jag brukar göra, hoppas ni gillar den!


Jag vart nog rätt nöjd med redigeringen med tanke på att det är första gången jag gör en "läskig" redigering. Här kommer en före- och efterbild!
 
 

2015-07-27 @ 14:53:54 / Vardag

Friesern Takida

Här kommer några bilder på frieserhingsten Takida som jag fotograferade för ett tag sedan. Så otroligt vacker häst och vilket underbart temperament han har, hade aldrig kunnat gissa på att han var hingst utifrån hans lynne.

Jag älskar att fotografera, vilket ni säkert förstår men det är något alldeles speciellt när man får fotografera något extraordinärt som just denna häst. Det var jätteroligt och det var bra träning för mig att öva på porträttfotografering av häst. Jag har inte gjort så mycket porträttfotograferingar med mitt 50mm f/1,8-objektiv, så det var jättebra träning på alla sätt!

Ikväll ska jag till min lilla Myra och ta en tur med henne, vi får se om vi tar en långtur eller inte. Jag har inte så mycket tid kvar med henne, vilket jag försöker förtränga...

Njut av bilderna på denna snygging!
 

2015-07-09 @ 01:13:22 / Vardag

Galopp

 

2015-07-04 @ 16:44:10 / Vardag

Destination Skellefteå

Jag är på plats i Skellefteå för att hälsa på mina släktingar och idag tog jag och min syster en shoppingrunda samt en promenad ner till älven. Vi hann sitta där och käka våra sallader i ca 5 minuter innan det började regna. Jag tog snabbt några bilder och sedan sprang vi tillbaka till hotellet. Imorgon blir det hemfärd runt 11-tiden!

På måndag ska jag till sjukhuset och förhoppningsvis göra en sista check på mitt finger som jag lyckades bryta på studentdagen. Innan jag kan börja jobba måste jag få tillbaka rörligheten i fingret, känns så himla konstigt att inte kunna använda och böja fingret. Men, som sagt på måndag drar jag till rehab får jag höra hur de närmaste veckorna kommer se ut.

Jag bjuder på några bilder som jag kvickt fotograferade på vägen tillbaka till hotellet. ↓