2015-03-28 @ 17:36:41 / Vardag

Högskoleprovet

Idag var jag och skrev högskoleprovet. Jag tycker att det gick bättre denna gång än det jag skrev i höstas, så det är bara att hålla tummarna och vänta tills att jag kan kika på facit!

Jag bjuder på två bilder som verkligen inte är min stil. Jag ogillar staket och sådant som får hästarna att se instängda. Jag vill ha fina, öppna ängar och självklart motljus!

 

2015-03-26 @ 09:00:00 / Fotografering

Kattbilder är min grej

Jag minns verkligen inte namnet på denna katt, men oj så underbar! Hon är så otroligt mysig och söt. Ja, jag är en kattnörd. Ja, katter äger.



2015-03-25 @ 18:39:08 / Vardag

Islandshäst

Bjuder på tre bilder från fotograferingen med Vendela och Baldur innan jag drar iväg och rider lektion på just en islandshäst.



2015-03-22 @ 18:34:00 / Vardag

Kattfotograf

Jag tror att jag snart kommer kunna klassas som kattfotograf! ;) Idag när jag och några vänner spelade in en film för ett skolarbete passade jag och Linn på att plåta hennes katt Eskil. Sååååååå söt! 

 

 

2015-03-18 @ 22:49:21 / Vardag

Fullt upp

Har fullt upp med skolan just nu. När jag blir klar med alla inlämningar har jag MÄNGDER av bilder att välja ut och redigera. Känns som att jag håller på att drunkna bland allt jobb, usch. Syrran sticker iväg till Luleå för praktik på fredag och blir borta i fem veckor. Kommer kännas konstigt men är säker på att tiden kommer gå snabbt, har gjort det hittills detta år iallafall.

Nu ska jag gräva ner mig i gymnasiearbetesopponeringen som ska äga rum imorgon. Bjuder på två bilder på en otroligt fotogenisk (och nyfiken) häst som jag träffade på när jag var iväg på ett fotojobb i söndags.

 

2015-03-16 @ 16:53:00 / Vardag

Katten Pelle

 


2015-03-14 @ 16:45:00 / Vardag

Före / Efter

Sitter och redigerar Julias bilder medan jag väntar på släkten som ska komma och fira min mamma som fyllde år i tisdags.

Bilden är tagen i RAW-format och jag har gjort redigeringen i Camera Raw och Photoshop CS6.

 


2015-03-12 @ 22:42:57 / Vardag

Sneak peek

Två bilder från dagens fotografering med min vän Julia och hennes hundar! Fler bilder kommer dyka upp framöver... (snaaaart Jullan, håll ut! :D)

Hedvig och Ellie ↓
 

2015-03-11 @ 22:55:49 / Vardag

Kattmys

Bjuder på några bilder på katten Melvin. Sockersöt! Är inte riktigt nöjd med redigeringen dock, det är nog lite för mycket värme. Menmen, det får duga!

Idag var jag hos frisören i ungefär fyra timmar och slog till med en härlig ombré. Har mått psykiskt dåligt under en tid p.g.a. mitt bedrövliga hår som hade en vidrig utväxt. Men nu känns det jättebra!



2015-03-10 @ 02:27:05 / Vardag

We are all living in a dream

Sitter alltså uppe klockan halv tre på natten och redigerar bilder. Lyssnar på musik och är nöjd över att ha skrivit nytt CV och ett personligt brev till ett sommarjobb.
 
Inatt föll Johanna och Niwa offer för min redigering. ↓

 
 

2015-03-07 @ 13:51:14 / Vardag

Mysmyra

Världens bästa ♥


2015-03-05 @ 18:04:00 / Fotografering

Störst, bäst och vackrast!

Var iväg till stallet idag och tog med Myris på en promenad. Blev några fotopauser på vägen. Jag är så glad över att hon är så pass lugn och snäll, det är bara att ställa upp henne där man vill ha henne och säga åt henne att stanna. Därefter är det bara att köra på och plåta. Dock om man ställer upp henne i skogen får några kvistar och barrträd mista livet... ;)

Har jättemånga bilder från dagens promenad, här är några! ↓


 
 


2015-03-04 @ 22:24:50 / Vardag

Saknar tävlingar


 

2015-03-04 @ 00:38:00 / Vardag

Dagens ridpass

Jag vet inte vad jag gjorde för redigering på dessa bilder. Gjorde någon form av varm ton, tyckte det passade bra till den känsla som ska förmedlas. Bra fina är Elin och Buick i alla fall... ♥

Var i stallet hela dagen idag, red Nalle och Myris. Har svårt att förstå mig på Nalle, han är helt död i munnen, inget stöd överhuvudtaget, vilket var något ägaren även sa till mig. Han går på helspänn hela tiden, ryckte till för exempelvis en liten kvist som föll ner från ett träd. Fokuserade verkligen på att försöka få honom att länga och stäcka ut sig, våga ta ut steget och söka stöd i handen. Gick sisådär, lyckades hyfsat men tror att det har mycket att göra med att han är utomhus och måste hålla koll på precis allt. Skulle vara intressant att rida honom igen på planen. Anyhow, efter att ha ridit Nalle blev det världens omställning när jag hoppade upp på min lilla älskade Myra. 

Myris har inte fått gått så mycket den senaste veckan då plugget tog upp all tid. Det kändes underbart att få ta en tur på hönapönan. Hon kändes fräsch, glad och lagom pigg. Precis som jag vill ha det! :) Vi jobbade på tempoväxlingar i traven och lite skänkelvikning. Men även fokus på lösgjordhet och aktivering av baken. Jag måste säga att denna fröken är väldigt mjuk och fin. SÅ HIMLA KUL att få se vilken resa vi har gjort sedan promenaderna på 10 minuter i somras som resulterade i en väldigt svettig Myra. Blir så himla glad över att få ta hand om denna underbara häst!
 
Elin och Buick ↓
 

2015-03-02 @ 18:18:00 / Fotografering

Bildbomb från Grekland

Jag kom på att jag inte gjort något av de bilder jag fotograferade i somras när jag var på Zakynthos. Så jag slängde in några bilder i ps och redigerade dem. 

Åh, vad jag saknar värmen... ♥








 

2015-03-01 @ 17:00:24 / Vardag

Jag efterlyser solen!

Jag vill fotografeeeeera! Kan inte solen komma fram och göra mig glad?

Imorgon ska jag rida både Myris och Nalle (skäcken som jag har bilder på lite längre ner!). Ska bli spännande att få känna på en annan häst än Myran och islänningarna. Jag hoppas bara att tiden räcker till då det blir mycket stallgöra. Om jag inte hör av mig något efter morgondagen betyder det nog att jag inte överlevde ridturen. Adios! ;)