2015-10-23 @ 14:19:56 / Vardag

Direkt från frisören

Nu har jag just kommit hem från frissan som har klippt och färgat mitt hår! Det blev en rätt stor förändring då jag gått från brun/blond till mörkbrunt med en röd ton. Jag hade ungefär samma färg förra hösten som jag trivdes i, dock var det en toning vilket gjorde att den färgen försvann väldigt snabbt... Men nu har jag min höstfärg i håret och jag är nöjd än så länge! Då jag inte klippt mig på ett år kände jag verkligen att det var dags, jag lyxade även till det med en olaplexbehandling (hade även det i håret när jag färgade ombré i våras). Åh vad jag älskar olaplex, håret blir silkeslent! Fick även med mig en efterbehandling hem som jag ska använda framöver. LYCKA! Såklart köpte jag också tre andra produkter (av märket Davines), ett värmeskydd, shampo och balsam. Sedan fick jag en "hair potion" som tack för att jag köpte så mycket, haha....... Begravningen för min plånbok kommer ske inom snar framtid, jag hör av mig angående tider lite senare.

Här är en bild på mig och mitt "nya" hår! Bilden är rätt så missvisande, vet inte varför, men min kamera ville inte fånga upp de röda tonerna i håret vilket resulterade i att jag la till röda toner i ps. Men typ så ser det ut in real life. ↓ 

 Bästa produkten!!
 

2015-10-15 @ 02:12:48 / Vardag

Fåglar

Här är två bilder på två fåglar som jag fotograferade när mina kära vänner var på besök i Östersund. Vi gick nere i Badhusparken när vi upptäckte denna otroligt coola fågeln, nämligen en mandarinand. Den simmade omkring där med gräsänder och visade upp sig.

 

2015-10-11 @ 13:51:37 / Vardag

Redigering: borttagning av störningsmoment

Sitter och jobbar med bilderna från förra helgen. Mååånga bilder blev det och här är ett exempel på redigering som jag håller på med för tillfället. Bilar, människor, stolpar, skräp och hus är störningsmoment som ofta är oundvikliga när man fotograferar. I exemplet nedan ser ni tre stolpar och en bil. Jag brydde mig inte om huset och garaget i bakgrunden, jag fokuserade istället på stolparna och bilen. Lite kloning i ps och ungefär tjugo minuter senare sitter jag med en färdig bild utan dessa störningsmoment. Ta da!

 

2015-10-11 @ 02:06:00 / Vardag

Ännu en dressyrbild

 Tyck vad du vill om staketet. Jag ska nog dra dit en kväll och riva bort det för kommande fotograferingar på Tanne.