2015-12-17 @ 18:28:00 / Vardag

Julavbrott

Imorgon bär det av mot Sundsvall där jag kommer fira jul och nyår med släkt och vänner. Kommer bli jättemysig och roligt att träffa alla. Förhoppningsvis kommer jag kunna fotografera lite också när jag kommer till Sundsvall. 
 
Här kommer en bild på Ellie, den underbart söta cocker spanieln. ↓

 

2015-12-08 @ 01:57:30 / Vardag

Tentaplugg

Det är inte långt kvar till jul! Vilket betyder att det snart är tentadags. Den kursen jag läser nu är på 22,5 hp. Alltså är det en väldigt lång kurs, det ska bli skönt att dra ihop säcken och gå vidare till nästa kurs. Tenta på fredag, på måndag påbörjar vi en ny kurs som berör vetenskapsteori och metod osv osv. Kul? Nja inte direkt...
 
I alla fall, tentaplugg är vad jag har som sysselsättning denna vecka. Imorgon ska jag bara ha ett integrationseminarium som handlar om maktrelationer och normaliseringsprocesser i välfärdsstaten. Ja, väldigt fancy! Efter det blir det tentaplugg som sagt. Får se om kroppen vill vara med på något träningspass också, har nämligen en träningsvärk i låren som sätter stopp. Inte direkt konstigt eller förvånande, men surt då det är jätteroliga pass imorgon. Får ta och lyssna på kroppen helt enkelt.

Ska hoppa i sängs och lyssna på bra musik och förhoppningsvis somna. Jag var en dålig människa och tog en power nap (power nap var tanken ja, men läs istället fyra timmar lång sömn) vilket resulterar i att jag är pigg som en lärka. Fy skäms!

Här kommer en bild på fina prinsen Takida. Får ta och se över någon fotografering med honom och Anna-Karin nu över juluppehållet. Det är ju så kul att plåta dem! ↓

 

2015-12-03 @ 18:16:20 / Vardag

Mycket på G!

Just nu har jag många bollar i luften. Igår hade jag en redovisning på ett grupparbete som pågått i ungefär 3 veckor. Ett integrationseminarium på tisdag. Tenta nästa fredag som jag pluggar till. Jag tränar och umgås med vänner. Jobbar på en ny bloggdesign.

Men just nu lagar jag mat! Har varit och krigat mig igenom ett CX-pass med min träningskompis Sara. Så nu blir det snart käk och lite stirrande på någon TV-serie. Som om det inte hade varit nog med saker på gång så ska jag och Sara träffas imorgon och se idolfinalen och på lördag ska vårt tjejgäng på Jamtli julmarknad och efter det ha lite julmys. Vi ska antagligen göra lite knäck och diverse julpyssel.

Men nu måste jag skynda mig till riset som står och kokar på spisen. Ha det fint och njut av dessa två! ↓