2014-04-30 @ 00:19:53 / Fotografering

Fotografering: Islandshästar i solnedgång

En fotografering med mysiga islänningar klockan åtta på kvällen med solen på väg ner? Ja, tack!

Förra veckan när jag var i stallet tog jag tillfället i akt och fotograferade dessa underbara varelser. Det var en varm aprilkväll och hästarna var på fotohumör! Fick ett 20-tal bra bilder och de lär dyka upp lite senare här på bloggen. Enjoy! :)

 
 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig valborg!





2014-04-23 @ 22:36:00 / Vardag

Vår med sommarvärme

De två senaste dagarna har jag spenderat i en solstol ute på verandan, det har varit sommarvärme och i solen var det upp mot 23 grader varmt. Jag som älskar värme har njutit till hundra procent. Påsklovet har snart nått sin halva och jag ska passa på att spendera så mycket tid som möjligt ute i solen.

 
Ikväll är det islandshästar som gäller, känner mig riktigt peppad på att rida. Annars har jag självklart Wilma att rida både fredag och lördag. Känns som att detta påsklov kommer ge mig lite extra energi för att orka med allt plugg innan sommarlovet. Det hoppas jag i alla fall på! :)
 
 
 
 

2014-04-20 @ 17:02:00 / Fotografering

Fotografering: Sömnig katt

Idag delar jag med mig av några bilder som jag fotograferade för någon vecka sedan. Katten heter Simba och han var lite trött just den lördagsmorgonen. 

 
 
 
 
 
 
 

2014-04-18 @ 18:47:00 / Fotografering

Fotografering: Hoppning med F&N

Bjuder på några bilder från en fotografering med Frida och Ninjo. Det var första hoppningen sedan augusti förra året för detta fina ekipage, men oj vad duktiga dem var! ;)