2015-06-29 @ 22:28:04 / Vardag

Bakom kulisserna




2015-06-28 @ 22:32:14 / Vardag

Sundsvall Summer Horse Show

Några bilder från idag! Jag och min vän Frida åkte till SRK för att glo på årets hästevent i Sundsvall. Vädret var fantastiskt och det var många fina ekipage. Jag lyckades få en snygg solbränna på min högra arm då jag stod i samma ställning under fyra timmar och solen stekte som tusan.

Det tog ett tag för mig att komma igång med fotograferingen idag, vart en del mindre bra bilder i början innan jag hade rätta inställningarna osv. När jag väl kom igång gick det bra och 1,30-klassen hade många hinder riktade så att jag kunde fotografera. En lyckad dag! :)

 

2015-06-26 @ 19:57:07 / Vardag

(nästan) Allt handlar om redigeringen

Hade (och har) så otroligt tråkigt så jag satt igång PS för att redigera bilder. Yes, I know att det är en gammal bild men hon var såååå söt på denna bild och jag saknar henne (får inte rida pga brutet finger). Får se hur länge jag kan hålla mig tills att jag beger mig dit ändå........ ;)

Anyway, här är då före- och efterbild av redigeringen. Den till vänster är ju i RAW vilket förklarar "mattheten" på bilden. Annars är högra bilden redigerad i Camera Raw och till sist Photoshop CS6.



2015-06-23 @ 19:46:56 / Vardag

Ännu en greklandsresa bokad!

I augusti hoppar jag och min syster på flygplanet ner till Kavala för att sedan ta båten vidare till Thassos! Det ska bli jättehärligt och jag ser fram emot att få se en ny ö. Efter att ha upplevt Skiathos, Kreta och Zakynthos ska Thassos bli kul att besöka. Vi kommer bo på ett hotell vid stranden Golden Beach som ska vara den finaste stranden på ön, fett peeeeeepppp! :) Jag kommer att vara på Thassos när jag fyller år, min syster har varit lite mystisk och sagt att hon har en plan för hur den dagen kommer se ut... Vi får se!

Ja, jag kom "nydligen" hem från Kreta där jag spenderade en vecka med mina homegirls (men jag kan inte få nog av Grekland :)). Det var sjukt kul och vädret var fantastiskt. Vill göra om hela resan med dem nu! Så självklart bjuder jag på några bilder från Kretaresan med mina älskade vänner. ♥

 

2015-06-20 @ 02:35:00 / Vardag

Midsommar

Firade midsommar med min släkt som vi gör varje år. Dagen bestod av god mat, trevliga människor, fotograferande, sång och dans kring vår egna midsommarstång och såklart mycket bus med min kusin Herman.

Idag tränade jag upp mitt (brutna) finger för kommande fotograferingar. Jag måste ta tag i detta nu och se till att planera alla fotograferingar, många önskemål från både min och kunders sidor. Får se om det blir någon strandfotografering i år? (kommer ni ihåg fotograferingen från förra året?) ;)

Hoppas du har haft en underbar midsommarafton! Här kommer bilder från dagen som självklart är fotograferade med mitt 50mm 1,8f-objektiv:
 




 

2015-06-09 @ 14:19:06 / Vardag

Två bilder från Kreta

 

2015-06-07 @ 03:18:54 / Vardag

Hemma från Kreta

Idag har jag haft en väldigt icke-produktiv dag. Jag har bara sovit, läst bok och varit till min lilla Myris. Vi tog en tur barbacka och njöt av fågelsången. Då jag inte motionerat Myran på en vecka (p.g.a. Kreta) har hon faktiskt tappat en del av sin kondition! Hon tyckte det var jobbigt att springa samlat och blev hur lång som helst efter att vi saktat ner till skritt, hon frustade även som en galning. Vi tog en lång ridtur och hon fick springa ganska mycket medan jag övade på min balans. Får ta och rida barbacka mer framöver för att förbättra den! Upptäckte faktiskt att jag kunde rida lätt barbacka idag, har aldrig provat det förut och trodde jag behövde sadel för att kunna rida lätt. Jag vet inte om detta är unikt på något sätt men jag vart imponerad över mig själv! :D

Har många bilder från Grekland och kommer visa upp dem framöver här på bloggen! Jag börjar med bilder från Chania stad på min fina vän Julia. ↓