2014-11-28 @ 14:06:00 / Vardag

Fredag, åter igen!

Sitter nu på skolan och snart blir det dags för helg. Ikväll blir det filmmys med några kompisar och i helgen blir det plugg och någon tur på Myris.

Det var ett tag sedan jag bloggade nu, men skolan har varit galen.

 
Jag hoppas på någon fotografering snart, känner ett så sjukt stort fotosug just nu. Måste stilla min abstinens! :D
 
Hoppas ni har haft en bra vecka, vänner!
Josefin

2014-11-22 @ 00:20:00 / Vardag

Äntligen fredag!

Hurra för fredag! Min fredag har varit riktigt trevlig, jag klev upp runt sju och drog till skolan för en privatjuridiklektion. Sedan hade jag 4 timmars slötid som jag använde till att kika på How To Get Away With Murder. En riktigt spännande och sevärd TV-serie enligt mig! Jag gick dock i skolan till 4 och tog sedan bussen hem. Nu har jag precis skickat in juridikuppgiften som jag jobbat på ett tag, känns super att bocka av en massa uppgifter!
 
Imorgon blir det utgång med kära klasskompisar och vänner, det är nämligen 200 dagar kvar till studenten! Det är värt att fira, så vi drar iväg till Aveny på kvällen och partajar! :)
 
 
Hoppas er fredag har varit härlig! Vad händer i helgen? :)
Josefin

2014-11-19 @ 21:36:38 / Vardag

Sista tävlingen

För exakt en månad sedan var jag på den sista dressyrtävlingen för året 2014. Jag kommer sakna den härliga atmosfären som skapas bland alla ekipage. Bland det bästa jag vet är att smyga runt bland transporterna och fotografera när ingen riktigt är beredd, det är då jag tycker att det blir bäst bilder. Alla ryttare är så fokuserade på sin sak samtidigt står hästarna där bredvid och agerar fotomodeller.

Det är sorgligt men samtidigt skönt att säsongen är över, det är mycket slit med att åka fram och tillbaka samt alla saker som ska göras. Jag tycker det här med tävling är jättekul med alla duktiga ryttare och vänner som man får träffa. Men nu är det dags att krypa ner i idet för att sedan krypa fram igen, till våren, när tävlingarna åter igen drar igång.

Bilder från sista tävlingen, 19 oktober 2014.
Ser du fram emot vintern? :)
 
Josefin

2014-11-18 @ 23:42:45 / Vardag

En vanlig tisdag

Min tisdag har varit så otroligt tråkig. Just för att inget speciellt har hänt och det har varit mulet hela dagen, bjuder jag på några härliga höstbilder som togs i slutet av september.

 
Bilderna är tagna under en lektion på Riiby Gård Islandshästar. Undeeeerbart ljus!

Hur har er tisdag varit? :)
 
Josefin

2014-11-17 @ 17:44:10 / Vardag

Passiv måndag

Jag började dagen med illamående och magont, därefter bestämde jag mig för att stanna hemma från plugget. Nix, inte så trevligt att börja en ny vecka på detta sätt. Så istället för att åka in till skolan tog jag och sov nästan hela dagen och varit allmänt ineffektiv. Sitter nu och lyssnar på musik samt redigerar lite bilder som jag ska skicka iväg till en tjej. 

 
Imorgon bär det av till Fröken Tappsko som har blivit skodd, får se vad jag hittar på med den damen!

Hoppas er måndag har varit betydligt mycket trevligare än min! :)
Josefin

2014-11-16 @ 21:24:06 / Vardag

Önskan om varmare tider

Jag sitter här och kollar igenom bildarkivet. Jag längtar tillbaka så otroligt mycket till alla sena sommarkvällar med kära vänner och mysiga barbackaturer i solnedgången. Ja, det var tider det!
 
Jag bjuder på några bilder från en dressyrträning i somras med Frida och Ninjo. (Och ja, han har ett öra!) :)
 
 
 
 
Hittar du någon favvobild bland de ovan? :)
 
Josefin

2014-11-15 @ 21:48:00 / Vardag

Tappsko

Dagen började med en härlig sovmorgon. Känns underbart med att kunna slippa ställa alarmet kvällen innan och bara sova ut! Verkligen välbehövligt. Efter att jag hade slängt i mig lite käk bar det av till stallet för en tur på Myris. Det är lite strul med vilka hästar som ska gå med vilka nu när vi har fått en nykomling till stallet men eftersom Myran är så låg i rang är det inga problem för henne att gå med de ranghöga, hon gör det bekvämt för sig (och hennes täcken) genom att lunka iväg när det blir bråk. Anyhow, jag tog in hönapönan och upptäckte till min besvikelse att hon hade tappat en sko... Hurrrraaa, eller inte. 

 
En dösnygg häst som jag fotograferade på en tävling i augusti.
 
Myris fick istället en lång mysig borststund och lite massage. Därefter fick hon skutta ut till hagen igen och käka middag! Det är inte hela världen med en tappsko, men visst blir man lite irriterad när det väl händer?
 
Josefin

2014-11-15 @ 02:30:04 / Fotografering

Under sommaren

Jag har inte bloggat på bra länge nu, senast var i juni (!!). Under sommaren har jag fotograferat på både tävlingar och privatuppdrag. Jag har även slutat ta hand om varmblodet Wilma och börjat på ny kula med nordsvensken Miranda Mi, som kallas för Myran. Mer info kommer om henne under senare inlägg...

En ponny som tävlade vid Sundsvall Summer Horse Show.

Jag har som sagt fotograferat i stora mängder under tiden jag har varit borta från bloggen, så tro mig, jag har massvis med bilder att lägga upp. När jag kikar tillbaka på bilderna jag har lagt upp på bloggen tidigare ser och känner jag verkligen att jag har utvecklats, både genom min fotograferingsteknik samt bildredigering! Känns så otroligt kul att se hur man ständigt förbättras. Hoppas ni läsare (ni få som är kvar) också kommer kunna se min utveckling!

Jag har mer eller mindre startat ett företag, jag har dock inte registrerat det än men jag "startade" det hela nu i sommar. Så jag har skaffat en Facebooksida och just nu är det 145 stycken som gillar den, åter igen superkul att andra uppskattar allt mitt jobb som läggs ned. Om ni undrar över vattenstämpeln som ligger på bilderna så är det mitt "företag" som heter Joskab Foto.

Härligt att vara tillbaka,
Josefin