2014-05-29 @ 01:06:19 / Vardag

Sommaren är på intåg

Sommaren närmar sig med stormsteg. Skolan är snart över och sommarlovet väntar, en sådan underbar tid! Jag bjuder på några bilder som jag fotade idag när jag var i stallet. Jag + motljus = sant! ♥



På fredag ska jag fotografera på Krafturs islandshästtävlingar. Det ska förhoppningsvis bli fint väder och jag håller tummarna för att det går bra för min vän/instruktör Felicia! 


 
 
 
 

2014-05-14 @ 22:41:53 / Fotografering

Fotografering: Dressyr på Näset, del 1

I söndags var det tävling i dressyr på Näsets RS. Jag var där med min vän Frida som red Ninjo i LB-klassen. På framridningen passade jag på att fotografera min kompis Johannas syrra Olivia och ponnyn Ali Niwa. Det kommer dyka upp lite bilder på Frida och Ninjo framöver! 

 
 





2014-05-05 @ 18:13:24 / Vardag

Svart och vitt


Nu sitter jag och väntar på att jag ska få en magisk kick av entusiasm för att kunna orka plugga. Medan sitter jag och redigerar lite bilder och lyssnar på musik, tänk om livet vore så lätt! ;) På söndag blir det att rulla iväg med Frida och Ninjo till Näset för lite dressyrtävlingar. Tyvärr blir det inomhustävlingar, vilket jag har ett stort hat mot! Mycket bättre med tävlingar utomhus, härligt ljus och myckeeeet bättre bilder.

Jag ska försöka ta tag i mitt liv efter jag har skrivit detta inlägg och kanske göra en analys till samhälleslektionen. **skoltrött tjej här!**

Hoppas ni har lite bättre ork i skolan än vad jag har! ;)