2014-12-30 @ 00:31:00 / Vardag

Mellandagarna

Nu när det är jullov gör jag stort sett ingenting. Var på ett fotojobb i lördags och sedan dess har jag suttit och redigerat. Skickade iväg bilderna idag och kunden blev supernöjd, så himla kul att få respons och få bekräftelse att det slitjobb man gör uppskattas! :-)

Håller på att gå igenom en webbkurs från Emelie Ohlsson, det är hennes julpaket och man får bra med inspiration och tips. Väldigt intressant för mig som hästfotograf att se hur hon tänker och arbetar. 
 
Ekipage från Njurunda RF

Till sommaren känner jag att det är dags att ta Joskab Foto till en ny nivå. Jag ska utmana mig själv att verkligen bli bättre som fotograf och bli mer aktiv bland ryttarna och på sociala medier. Snart är det ett nytt år och nya möjligheter.
 
Kram!
Josefin

2014-12-14 @ 20:07:00 / Vardag

Fotografering: Frida och El Ninjo 2

När det var finfint väder tog jag och Frida och drog iväg på en fotografering. Det var underbart med all frost och framför allt solnedgången. Frida vart glad över bilderna, en glad "kund" = en glad Josefin! :)

Snart är det jul och det betyder att detta är sista skolveckan. Allt går så himla fort just nu och jag känner att jag knappt hinner med någonting i skolarbetet. Får ta tag i det helt enkelt. Till sommaren är det studenten... ojoj, inte långt kvar!

Nu får ni ta och njuta av detta fina ekipage! Enöringen och Frida. ♥ 
 
 
 
Hittar du någon favoritbild ovan? :)

Josefin